Categorii

Cum platesc?
Plata produselor se poate face la primirea coletului (ramburs) la curier, caz in care veti primi chitanta sau prin virament bancar in baza unei facturi proforme emise de sistemul nostru electronic.

Factura in original cu produsele cumparate, o veti gasi in colet.

 

Care sunt taxele pentru transport ?
Transportul produselor comandate se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier cu care societatea noastra are incheiat contract de livrare. Aceasta firme asigura livrarea comenzii intr-un interval de 24-48 de ore de la expedierea acestora, in localitatile in care exista puncte de lucru FAN Courier, pretul standard al transportului fiind 19 RON si este suportat de catre client. La coletele voluminoase taxa de transport poate creste cu 1 Leu / Kg.

Daca comanda depaseste valoarea de 300 RON, firma noastra suporta contravaloarea transportului catre oricare din localitatile in care exista un punct de lucru FAN Courier. Lista cu localitatile in care exista punct de lucru FAN Courier se gaseste la adresa www.fancourier.ro.

Daca destinatia comenzii este o localitate in care transportatorul FAN Courier nu are punct de lucru si comanda depaseste valoarea de 300 RON, firma noastra suporta contravaloarea transportului pana in localitatea cea mai apropiata in care exista un punct de lucru FAN Courier.

Recomandam verificarea coletelor in momentul receptiei, in scopul preintampinarii unor eventuale neplaceri!

 

Pretul
Pretul produselor afisate pe site este pretul unitar, contine TVA, si taxele de transport (pentru comenzi mai mari de 300 RON), daca nu se specifica altfel.

 

Cum comand?
Comanda se poate face on-line folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii de inregistrare si trimitere comanda.

De asemenea, se poate face comanda telefonica sau prin e-mail, folosind numerele de telefon respectiv adresele de e-mail de pe sectiunea contact.

Pentru a efectua o comanda on-line nu este necesar sa va inregistrati ca utilizator. Daca doriti inregistrarea se face prin completarea tuturor campurilor necesare din sectiunea Inregistrare urmata de operatiunea Creaza-ti contul sau va puteti inregistra in timpul completarii formularului de comanda a unui produs de pe site.

Daca sunteti un utilizator inregistrat, pentru a intra in modulul de comenzi on-line, apasati butonul Autentificare si introduceti datele de identificare. Dupa identificarea clientului acesta poate comanda orice produs prin apasarea butonului Adauga in cos din dreptul produsului respectiv. De asemenea se poate alege o cantitate diferita de 1, din acel produs. Daca doriti sa renuntati la un produs va rugam sa apasati simbolul  Bin (Cos gunoi) din dreptul produsului respectiv. Procedura se repeta pana la definitivarea comenzii.

Dupa ce ati efectuat comanda, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre echipa de vanzari pentru confirmare si disponibilitate.